Alfa Romeo 156: motor valt uit tijdens het rijden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 156jtd

De motor valt uit tijdens het rijden ; eerst vallen de meters uit en dan daarna de motor ,even wachten en slaat hij weer aan.Ik heb de BDP sensor op de krukas al vervangen maar het probleem is NIET opgelost .

swageukens

Geplaatst door swageukens (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

swageukens (0), 10 jaar geleden

Na lang zoeken heb ik het uit eindelijk zelf gevonden ;nl.ik heb gewoon de relais van plaats verwisselt en het probleem lijkt opgelost te zijn .

Heidivdw (0), 7 jaar geleden

Hoi, ik hoop dat je nog op dit forum zit, zitten met hetzelfde probleem. Zelfde type auto, jaar. Waarschijnlijk ook relais storing. Maar geen idee hoe we deze zelf kunnen vervangen.

swa11237 (0), 7 jaar geleden

Als je de motorkap opent en je staat voor de wagen zit er aan je rechthand vlak achter de koplamp en voor de batterij een (normaal zwart) bakje met 4 dezelfde vierkanten relais in. Het bakje gaat gewoon open met een kliksysteem. Je kan de relais er recht naar boven uittrekken.

Waarschijnlijk blijft er eentje plakken. Ik zou eerst eens proberen om ze onderling van plaats te wisselen.

Laat weten of het gelukt is!

kaleido 1 (1395) PRO, 7 jaar geleden

Vaak heeft dit relaisblok , massa gebrek of weg gerotte stekkers/bedrading .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.