Alfa Romeo 147: Display geeft melding "storing stadslicht links" maar

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 937A2000, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hoi, de ALfa 147 jtd geeft stadslicht storing links aan in de display, maar alle lichten werken onderstussen gewoon goed. De storing blijft weg als het normale licht of stadslicht wordt aangezet en aanblijft. Zonderlicht rijden gaaft dan constant de melding stadslicht storing links.

In het begin waren er problemen met het linker achterlicht wat uitviel of niet mee opstarte. Een keer tegen het achterlicht tikken dan deed die het en bleef die rit ook aan. Maar het achterlicht werkt inmiddels gewoon goed. Stadslicht voorzijde ook. Waar moet ik dit probleem nog zoeken?

Markiesje

Geplaatst door Markiesje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 8 jaar geleden

Nummerplaatverlichting ?

Markiesje (0), 8 jaar geleden

Nee die is inorde, probleem moet iets groters of anders zijn. Alle verlichting is goed inorde/werkt zoals het hoort.

Markiesje (0), 8 jaar geleden

Een lampje van het achterlicht was het probleem. Heb de peertjes omgewisseld en ineens was het andere zijde storing en brande de lamp niet.
Heb beide lampjes vervangen en nu geen melding meer.
Tip uit "Leeuwarden Alfa" gekregen.

Markiesje (0), 8 jaar geleden

dus opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.