Alfa Romeo 147: ontluchten koppeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 937A2000, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo, wie herkent volgende probbleem, koppeling is vervangen van een jtd met mechanische druklager en koppelingcilinder bovenop versnellingsbak. Wat ik ook doe ik blijf lucht houden bij het ontluchten waardoor koppeling niet goed vrijkomt om te schakelen. Heb inmiddels zo ongeveer een liter remolie erdoorheen geperst maar probleem blijft,Zit er in dit systeem misschien een terugslagklep oid die door kan laten, ben inmiddels radeloos en mijn humeur zakt tot vriespunt. Wie biedt goiede raad? bvd voor reactie,s

hluchjenbroers

Geplaatst door hluchjenbroers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Wat dacht je van de cilinder bij het koppelingspedaal , controleer eens of er olie achter de stofhoes zit , waar de bedieningsas in gaat.
Probeer eens van onder naar boven te ontluchten , slangetje op je linker remklauw en de bakcilinder aansluiten , nippels los en pompen maar met het rempedaal , niveau in de gaten houden.

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Is lastig om die te ontluchten, heb ik zelf ook mee lopen stoeien. Pompen met het pedaal werkte niet. Uiteindelijk met vacuüm pomp ontlucht.

Succes

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.