Audi A4 2007: Probleem met remmen en olielek

Bouwjaar: 2007

Ik zit sedert een korte tikt met een probleem met mijn remmen van mijn Audi A4 b7
Ik heb een tijd geleden hard moeten remmen en mijn schijven zijn rood gloeiend geworden, daar na was er geen probleem maar sedert een week of 2 hoor ik van uit de omgeving van de wielen kloppen of tikken als ik rem wordt dit harder en je voelt het ook als je voeten op de bodem staan ,je voelt het ook in het rempedaal, deze beweegt als je ze intrapt om te remmen,kan er mij iemand vertellen wat dit kan zijn.
En ik heb ook nog een 2de probleem mijn motor zweet olie uit en het wordt steeds meer het is aan de zijkant van het motorblok boven het Carter daar zit een bout en het is net of het komt daar uit. Alvast bedankt

gwen1975

Geplaatst door gwen1975 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 7 jaar geleden

Heb je zelf al eens gekeken hoe de staat is van je remmen , wiel er af gehaald ?
Remblokken en schijven kunnen flinke schade oplopen als ze roodgloeiend zijn geweest , misschien is er wel een schijf gescheurd ?
Motorblok eerst goed schoon maken en dan wordt snel duidelijk waar het vandaan komt , deze problemen zul je eerst zelf moeten gaan onderzoeken , van achter een pc is dit lastig te beoordelen ,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.