Brommobielen Arola : Mijn Arola 20 moet morgen weg zijn voor reparatie

Hallo Allemaal,

Ik heb een Arola 20, die niet wil starten. De gemeente Utrecht heeft een beleid, dat een voertuig dat niet kan rijden niet aan de openbare weg mag blijven staan. Na drie dagen krijg je dan al een bon van 85 Euro, dan 3 dagen later weer en dan wordt hij weggesleept en ook de kosten daarvan moet ik zelf gaan betalen. Hij staat hier al een tijdje, maar nu is de stadswacht me in mijn nek aan het hijgen. De afgelopen dagen heb ik er met vrienden aan zitten sleutelen. Er zit nu een nieuwe accu in en die doet het, olie en benzine zijn verversd. Er is een nieuwe bougie, alleen krijgt niemand de oude eruit. Ik heb me vandaag gek gezocht naar een garage die hem zou kunnen ophalen, maar alle garages die ik vond op het internet zijn ze gestopt met brommobielen en auto-garages willen zich er niet aan wagen. Alleen één bedrijf aan Parklaan, helemaal aan de andere kant van de stad doet er nog wat mee. Dan gaat het me echter alleen al heel veel geld kosten om hem op te laten halen. Ik vind niet dat mijn Arola rijp is voor de sloop.

Alvast bedankt,

Desirée

DesiréevW

Geplaatst door DesiréevW (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Arola? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Het plaatsen van oproepen van “goedkope(re) en betrouwbare adressen” voor het leveren van onderdelen en/of reparatie cq.onderhoud van een auto/brommobiel is niet de doelstelling van Problemcar.nl en derhalve ook niet toegestaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Arola of stel zelf een nieuwe vraag.