Brommobielen: Microcar

Hallo,
Mijn microcar had altijd een snelheid van 55 km per uur. Een vage kennis heeft voor mij (omdat ik start problemen had) de gloeispiralen vervangen. Vanaf die tijd loopt de microcar niet harder dan 40 km per uur.
Aan het glashendel mankeert niks, brandstof en luchtfilters vernieuwd, en zelfs de varioringen verwijdert maar hij wil niet harder. Vraag: kan het aan de snaar liggen. Alvast bedankt

Yvonne01

Geplaatst door Yvonne01 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Als de snaar slipt moet je verbrand rubber ruiken..

Is het een Lombardinie???

Heeft de vage kennis iets vaags gedaan met de toeren begrenzer???? Heeft hij het inlaat spruitstuk er af gehad???

Het betreft een zg stationaire motor. Deze draait het maximaal toegestane toerental. Dat toerental wordt begrenst door een zg centrifugaal regelaar..

Met losgelaten gaspedaal wordt de regelaar met een extra veer zodanig beinvloed, dat het maximale toerental minimaal is.

Door gas te geven wordt de spanning op de extra veer verlaagd, zodat de motor meer toeren kan maken.

De bediening van die veer zit gedeeltelijk in het inlaatspruitstuk..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.