Buick Park Avenue: laaghangende achterkant Buick Park Avenue

Bouwjaar: 1994, Brandstof: LPG

Mijn Park Avenue hangt nogal laag op zijn achterwielen met als resultaat dat als er mensen op de achterbank meerijden de wielen bij hobbels de wielkassen raken. Nu is mij verteld dat de auto beschikt over oppompbare schokbrekers om dit probleem op te lossen. Weet iemand of dit zo is en zo ja, hoe dit werkt?

bedankt,

John

John Verbruggen

Geplaatst door John Verbruggen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Park Avenue? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dat kan inderdaad mogelijk zijn ,je hebt type's waar een automatische niveau regeling op zit dan zit er een klein compressortje onder de motorkap en die je handmatig kunt oppompen met bandenpomp als dit zo is zit er meestal achter je benzineklepje een nippel of ergens als je je koffer openmaakt wil je dit zeker weten moet je er effe achter onderkijken en kijken ofdat er op of aan je schokbrekers een dun plastic leidingkje zit en dit even volgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Park Avenue of stel zelf een nieuwe vraag.