Buick Regal: Deur vergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3500

Mijn deuren weigeren soms om open en/of dicht te gaan en later gaan ze weer normaal en andersom snap er geen hout van de Batt is vervangen heeft iemand een idee waaraan het kan liggen

remco123

Geplaatst door remco123 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Regal? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoi Remco,

Doet de zender van de afstandbediening het niet, of werkt het ook niet als je de sleutel zelf in het slot steekt en losdraait?

De afstandsbedieningen zijn er in zo vreselijk veel varianten, dat er weinig zinnigs over valt te zeggen waar het aan zou kunnen liggen. Heb je de problemen bijvoorbeeld alleen op 1 plek, of heb je ze op verschillende plaatsen? Ik heb namelijk wel eens meegemaakt dat een hoogspanningsmast of een telefoonmast in de buurt de zaak dusdanig verstoorde dat de afstandsbedieningen niet meer reageerden.

Gr

Peco Power

jvr (0), 13 jaar geleden

Remco,

Weet niet of het probleem inmiddels is opgelost? Maar wat Peco zegt over de verschillende plaatsen heb ik ook meegemaakt. Waren ooit eens met twee auto's naar het centrum van Brussel, van beide auto's werkte de ab niet meer! Daarvoor en daarna nooit problemen gehad.

Knipperen de lichten wel bij het indrukken van de ab, of helemaal niets? Gaat het om alle deuren of één? Kan aan het motortje liggen. Heb eens een losse stekker gehad die op de regelunit zit. Ty-rip erom en probleem weg.

Mvg,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Regal of stel zelf een nieuwe vraag.