Buick Park Avenue: knallende buick

Bouwjaar: 1992, Brandstof: LPG

Ik heb een buick die erg vaak knalt onder de moterkap
Ook maakt de benziene pomp erg veel lawaai
Iemand een idee
Jekker

jekker

Geplaatst door jekker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Park Avenue? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt op backfires, veroorzaakt door arm mengsel of defecte ontstekingsdelen. De benzinepomp kun je ontlasten door tijdens rijden op gas de persleiding te verbinden met de retourleiding. Hiervoor moet je wel een benzine afsluiter plaatsen die bij rijden op benzine weer gesloten wordt. Is er geen retourleiding aanwezig verbind dan de persleiding na de pomp met de zuigleiding voor de pomp. Ook weer met grbuikmaking van een extra benzine afsluiter die je schakelt met de spanning van de gasafsluiter.

hakeemolajuwon (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zie nu trouwens dat het een Park Avenue is, das injectie. Vergeet het verhaal met de benzine afsluiter, werkt alleen bij carburateur motors. Controleer goed of het inlaatspruitstuk geen valse lucht lekt, bijvoorbeeld bij de EGR.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Park Avenue of stel zelf een nieuwe vraag.