Cadillac BLS-STS: Cadillac

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: Z19DTH

Ik krijg een BLS aangeboden, met de vraag de koppeling+ hydraulisch druklager, distributieriem, car.veer voor, Wiellager voor en een grote beurt uit te voeren. Nu schijnen deze auto's technisch gelijk aan de Saab 9 3 van 2006. Heeft iemand hier ervaring mee i.v.m. te verkrijgen onderdelen.

skiqpy

Geplaatst door skiqpy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac BLS-STS? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Koppeling en druklager, volgens mij gelijk aan opel vectra en astra met diesel, want die diesel heeft de Saab er volgens mij in zitten. Dus zal de distributieriem ook daar aan gelijk zijn. z19 dth is in elk geval een gm diesel voor de astra. Veer voor. dat weet ik zo niet, want een BLS heb ik nog niet op de brug gehad, maar ff kenteken intoetsen bij je onderdelen leverancier en je weet het . Wiellager durf ik zo ook niet te zeggen, maar zou ook best gelijk kunnen zijn.

gr

Peco Power

skiqpy (0), 13 jaar geleden

dat is nou juist het probleem. Op kenteken zijn bij de grossier geen onderdelen te vinden. Nu heb ik me dus laten vertellen dat de auto technisch 100% gelijk is aan de saab 9-3. Alleen de onderdelen zouden omgenummerd zijn.

check

Beste antwoord, geplaatst door JdeP (5), 13 jaar geleden

Hier kan je het druklager zien,http://www.valeoservice.com/html/belgium... klik bovenaan op "Valeo web catalogue")

Succes!

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

En hardstikke bedankt voor deze handige links. Daar kunnen mensen wat mee!!! SUPER!

gr

Peco Power

skiqpy (0), 13 jaar geleden

Daar kan ik al meer mee dan de H-base. Het wiellager en de car.veer staan hier trouwens ook niet aangegeven. Bedankt voor de tip!

JdeP (5), 13 jaar geleden

Wiellager staat er toch bij??

@Mercury,graag gedaan!

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

met car.veer bedooel je neem ik aan de voorveer. die zou ik bekijken op kleurcode, en dan de zaak opmeten. Even naar je h-base grossier, veer meenemen, en dan gaan vergelijken, zou eerst eens beginnen met een Vectra veer, waarschijnlijk zit die er onder ivm het comfort...

gr

Peco Power

skiqpy (0), 13 jaar geleden

ja je hebt gelijk. Nu kom ik er vast wel uit. Bedankt voor het meedenken allemaal! P.S. veren blijven i.d.d. altijd lastig. Als je soms ziet hoeveel mogelijkheden er zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac BLS-STS of stel zelf een nieuwe vraag.