Cadillac Sedan-De-Ville: turnsignalswitch

Bouwjaar: 1970, Motorcode: 472ci

goeien avond liefhebbers, ben naarstig op zoek naar een nieuwe turnsignalswitch.richtingaanwijzerschakaalar dus , voor mun caddy van 1970, Heb diverse schakelaars maar ook parts-numbers gevonden maar krijg er geen hoogte van. Ben op zoek naar een schakelaar MET corneringlights, heb 2 part-nummers gevonden,
1ste 1997 939
2de 1997040.
Kom er zelf echt niet meer uit! De ene site zegt dit en de andere zegt dat, Wie oo Wie kan me helpen.
Alvast heel erg bedankt,
caddy-bert

caddy-bert

Geplaatst door caddy-bert (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Sedan-De-Ville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

wat is er precies mis mee, want niet alle problemen zitten in de schakelaar.....

Gr
Peco Power

caddy-bert (0), 12 jaar geleden

Heej goeien avond Peco-Power,hierbij gelijk mijn antwoord en oplossing: Het "steeltje" van de richtingaanwijzer zat erg los dus dacht ik dat de gehele schakelaar versleten was,daarom ben ik direct op zoek gegaan naar een "nieuwe" en vooral op E-Bey er een aantal gevonden maar toen begon het met die nummers! En deze pagina versterkte alleen nog maar het dilemma: http://www.collectorsautosupply.com .Overigens een heel interessante pagina (link werkt niet).
Heb auto al 9 jaar maar nooit geen corneringlights gehad en ook niet om gemaald. Maar door allemaal die verschillende nummers en uitvoeringen dacht ik, dan wil ik ook die corneringlights hebben werken. Dus, gisteren maar eens die schakelaar uitgebouwd. (toch nog een aardige klus,ook met shop-manuel erbij). Blijkt dat het "steeltje"al eens gerepareerd was (door vorige eigenaar) maar is toch weer los gaan zitten; gaatje geboord en schroefje erbij en "steeltje"zit weer prima.
Bij nadere inspectie van de schakelaar zag ik dat een koperen Contactplaatje verkeerd om ingeklikt zat,heb dat contactplaatje omgedraaid en ............. je raad het al,
corneringlights werken als nieuw!! Heb toen wel even een vreugde dansje gemaakt want heb me toch mooi even ong. 200 euro bespaard. Heb vanmiddag geprobeert om hem weer in te bouwen maar daar ben ik na anderhalf uur ploeteren mee opgehouden want om die connectors weer door die verrekte smalle opening te wurmen is ook nog een heel karwei! Maar dat lukt vandaag of morgen ook wel weer,heb hem er ook uit gekregen dus hij gaat er ook weer in. Wel waren er tijdens het ïntapen" van de connector 2 kabeltjes gebroken en die ook nog gerepareerd. Dus ....MR. Peco-Power,probleem opgelost, met dank voor de belangstelling, Dus Mr. Peco-Power vr. V8-greetz, Caddy-Bert.

caddy-bert (0), 12 jaar geleden

Nu het bericht geplaatst is zie ik dat de link wel werkt, prima

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

okay, gelukkig, problemen met richtingaanwijzers bij amerikanen zitten vaak in de clignoteur, of in de achterlichten of cornerering lights namelijk, vandaar mijn vraag wat er aan de hand was. Je hebt het zelf gefixed, super, en tevens bedankt voor je feedback, duidelijk.

keep on cruisin'......

Peco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Sedan-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.