Chevrolet US Chevy Van: g20 stottert en afslaan

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5700

hallo, ik zit met een groot probleem, onze chevy g20 van bouwjaar 90, 5.7 benzine en lpg start goed, maar als je klein beetje gas geeft is ook alles nog ok, maar zodra je dan meer gas geeft stottert hij en rijdt hij niet harder.

ook als je niet rijdt en je geeft gas begint hij te stotteren tot afslaan, doet hij op lpg en op benzine!

hebben reeds al vervangen:
bougies, bougiekabels, iac vervangen, lambdasonde vervangen, rotor en verdeelkap vervangen

we zijn ten einde raad, iemand nog suggesties wat het kan zijn???

hij zou vrij dringend terug moeten rijden want hebben hem pas aangekocht en hebben een politiedocument van 15 dagen laten verlengen omdat het document al vervallen was ivm het inschrijvingsbewijs dat verloren is geraakt door de vorige eigenaar.

jammer genoeg zit ik niet in heb bezit van uitleestoestel voor de chevy, kan hem zo ook nergens naartoe brengen omdat ik een berg zelfs niet ermee kan beklimmen, valse lucht blijkt het ook niet te zijn, hebben al eens met remmenreiniger overal op gespoten (darmen, carburator...) en toerental bleef het zeflste

Hopelijk krijg ik veel reactie want we weten het niet meer.

alvast bedankt!!!

Danny322

Geplaatst door Danny322 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Danny322 (0), 7 jaar geleden

Juist hebben we iets uitgeprobeerd. Met de ronde luchtfilter bijna heel af te dichten kan ik wel voluit gas geven zonder dat hem iets verkeerd doet, een luchtlek kan ik nog steeds niet vinden dus ik denk dat hij te weinig eten krijgt of lpg en benzine, kan dat?

primera p11 (0), 7 jaar geleden

Is er geen backfire geweest?.
Ik zou het het hele inlaattraject nalopen om te kijken of er niks kapot of gescheurd is.

Danny322 (0), 7 jaar geleden

hallo primera,
inmiddels is het probleem waarschijnlijk opgelost, auto schakelde niet over op lpg en dat was een kabel die los hing, dus op gas bolt hij prima, op benzine valt hij met volle gas nog altijd uit, dat zou de oorzaak zijn van de benzinepomp, dus deze binnenkort vervangen en dan zou het terug in orde zijn

alvast bedankt voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.