Chevrolet US Chevy Van: kilometerteller werkt niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 5700

hallo,
onze kilometerteller werkt niet meer, heeft geen kabel, dus electrishe, iemand enig idee wat hiervan het probleem kan zijn?

Danny322

Geplaatst door Danny322 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Danny322 (0), 6 jaar geleden

Niemand ooit dir probleem gehad??

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Dit is bijna een jaar geleden...is het nog niet opgelost?

Danny322 (0), 6 jaar geleden

Dag hans, nee nog steeds niet. wij rijden zelden met de bus daarom dat het niet zo dringend was maar nu hopen we dat er iemand ons kan verder helpen.

hansiepansie1962 (0), 6 jaar geleden

Hoi,

Je zou kunnen kijken of er wel signaal komt bij de meter, ergens zal wel een sensor gemonteerd zijn, wellicht op de versnellingsbak.

Groet,
Hans

Danny322 (0), 6 jaar geleden

We hebben het probleem eindelijk gevonden, na de sensor te verwisselen en de tellers was het nog niet in orde. Nogmaals de zekeringen gecontroleerd en blijkbaar was er daar toch eentje stuk van. Alles werkt nu, ook de temperatuurmeter, benzinemeter en oliedrukmeter... Alvast bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.