Chrysler Pt Cruiser: Alarmgeluid

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2CRD

Laatst op reis gaat overwacht de alarmgong af, onregelmatig en met afwisselende interval. Deze alarmgong gaat af bij kleine problemen zoals : lichten aan , deur open , achteruit ingeschakeld enz.
Op het instrumentenpaneel was niets te zien, bij tussenstop controlelampjes gecheckt en boordcomputer uitgelezen, niets te melden.
Na deze tussenstop is het alarm weggebleven.
Iemand iets gelijkaardigs meegemaakt ?
groeten

phil4226

Geplaatst door phil4226 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Zet hem 3x snel achter elkaar op en van contact,de derde keer op contact laten staan,in de km-stand display verschijnt dan de evt foutcode,plaats deze hier en we kunnen je verder helpen.
evt de boel resseten is een accuklem loshalen en het rempendaal ca 15 sec ingetrapt houden,daarna de accuklem er weer op en weer kijken of er nog een foutcode staat......P1684 krijg je dan te zien dwz dat de accu spanning los is geweest en verdwijnt automatisch na ca 50 keer starten.

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Heb zelf een OBDII leestoestel, maar geen foutcodes.

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Enkele weken verder en geen geluiden meer. Weer een raadsel bij.
Zijn ondertussen enkele maande verder en het probleem heeft zich niet meer voorgedaan.Wat mij betreft is het probleem afgesloten.

phil4226 (0), 7 jaar geleden

Het probleem heeft zichzelf opgelost....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.