Chrysler 300C: Differntieel demonteren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5, Motorinhoud (cc): 3600, Vermogen (kw): 183

Hallo allemaal,

Ik heb sinds een paar maanden het probleem dat mijn differentieel begint een geluid begint te maken alsof er een lager uit ligt. Nu heb ik op internet gelezen dat Ganzeboom voor mij dichtstbij in Almelo deze reviseert. Nu wil ik deze zelf demonteren, dus dacht de olie eraf te laten lopen daaropvolgend één as te demonteren en de cardan as, dan de differentieel. Mijn vraag kan het op deze manier of moet ik wel degelijk ergens rekening mee houden. Kan ik bv de steekassen probleemloos uit de differentieel trekken. Wie heeft hier ervaring mee. P.s. een gunstig revisie adres is ook welkom, afstand is voor mij niet zo'n groot probleem.

b.v.d. Freddy

fjacobs

Geplaatst door fjacobs (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ruudwiwik (0), 7 jaar geleden

Hoi Freddy,

Weet niet of je probleem al opgelost is, maar lees deze maar eens door http://lx.bigbruin.com/2005-LX-SM.pdf. Dit is het complete repair manual van de 2005 serie.
Helemaal acherin vindt je ook de beschrijving van alle mogelijke foutcodes.

fjacobs (0), 7 jaar geleden

Hallo Ruudwiwik,

Allereerst bedankt voor je antwoord maar helaas de link werkt niet. Zou jij alsnog de juiste link kunnen plaatsen.

Gr. Freddy

fjacobs (0), 7 jaar geleden

Hallo Ruudwiwik,

De link werkt alsnog mits ik de punt achter PDF weglaat. Bedankt, ga hem eens doorlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.