Chrysler NEON: koppelomvormer code 0703

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0L, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 98

hoi, ik heb een Chrysler Neon 2.0i / 16V LE uit 2000. Sinds kort gaat het "motormanagement" lampje branden direct na het starten. Ik heb het probleem laten uitlezen en het zou een sporadische foutcode zijn in de koppelomvormer gerelateerd aan de rem? Volgens de garage zou ik alleen de remschakelaar te vervangen en dan zou alles goed zijn. Op diverse forums lees ik dat men de hele koppelomvormer dient te vervangen. Ik wil de auto verkopen (ivm aanschaf kleinere auto). Dus wat is wijsheid? Inderdaad de garage geloven en die schakelaar vervangen of die hele koppelomvormer ??

ace1964

Geplaatst door ace1964 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ace1964 (0), 7 jaar geleden

of moet ik de schakelaar vervangen en de motormanagement lamp uit laten zetten....... ik weet het echt niet meer

jvr (0), 7 jaar geleden

Als het inderdaad zo is en met de "remschakelaar" de schakelaar wordt bedoeld die bij het rempedaal zit, dan zou ik die eerst vervangen. Die is veel goedkoper en makkelijker bij te komen dan de koppelomvormer (die verbindt de motor met de transmissie waardoor er veel meer gedemonteerd moet worden).

Heb je al zelf storingscodes geprobeerd uit te lezen? http://www.allpar.com/fix/codes.html

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.