Chrysler : Massastroom

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Vermoedelijk fout gemaakt bij het aansluiten. Alles weer loskoppelen en in de originele staat herstellen. Zekeringen goed controleren en massa-aansluitingen nalopen.



vr.gr. Theo

Thomas1994

Geplaatst door Thomas1994 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Thomas1994 (0), 7 jaar geleden

Beste lezers ik heb een probleem met mijn chrysler neon 2000, ik was een subwoofer aan het aansluiten, en toen ik klaar was viel me auto uit letterlijk alles uit. Het probleem is dus nu dat ik geen stroom in mijn radio heb en zodra ik mijn knipperlicht aanzet begint het lichtje wat zich boven mij bevind mee te knipperen, ik weet niet wat ik nu moet doen, want ik had allang naar mijn werk moeten zijn. Helaas ben ik geen lid van de ANWB, en helaas heb ik daar nu ook niet het geld voor. Nu hoop ik dus dat dit probleem zelf op te lossen is en ik alsnog zsm mijn weg richting mijn werk kan vervolgen. Bij voorbaat dank

Met vriendelijke groet

Thomas van der Pluijm

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Tijdens het knutselen alle deuren open laten staan, met binnenverlichting aan ?
Na een paar uur accu leeg...

Thomas1994 (0), 7 jaar geleden

Het was inderdaad een zekering die niet helemaal goed zat, ik ken nu eindelijk weer verder, bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.