Chrysler Stratus: startonderbreker

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500

Mijn probleem is al een x geplaatst in 2009 maar daar staat geen oplossing bij... Of wel... voor de anti-logica liefhebber: twee afstandsbedieningen doen het niet meer. Help!! antw: Oh simpel zoek ergens een ab. die het nog wel doet, kopieer jou ab daarnaar toe.
Hallo vrienden; de ab. doet het niet, wordt het kopiëren daarmee dan niet onmogelijk wellicht (duh!). Zo schijnt het :) dat 's-nachts ook de mooiste foto's van de zon te maken zijn.
Auto staat nu twee weken bij de Chrysler dealer in den Bosch, en Ik durf al bijna niet meer te bellen of ie al klaar is...
En om het hele verhaal nog vager c.q. lastiger te maken... had ik de auto net afgespoten op zo'n hoge druk wasplaats...en toen ik daar weg wou rijden deed ie het niet meer.

heergerard

Geplaatst door heergerard (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.