Citroën Xsara Picasso: stationair hoog toerental

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

het volgende doet zich voor op het moment dat de motor warm is en ik gas iets los laat stottert die en als ik schakel blijft het toerental hangen(dit is niet altijd zo kan soms week goed gaan dan weer elke dag wel aanwezig) als ik dan stil sta vliegt het toerental omhoog zodat ik de motor ff moet uit zetten om dan weer verder te kunnen.
ik heb staionairregelaar laten schoon maken had twee weken effect ,heb gasklephuis schoon laten maken hielp ook een week of zo en nu heb ik de potentiemeter laten vervangen en nog niets opgelost
wie heeft nog ideeën wat het zou kunnen zijn

regenboog

Geplaatst door regenboog (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 8 jaar geleden

Als het toerental omhoog vliegt heb je dan de voet op de rem ?

regenboog (0), 8 jaar geleden

nee da heb ik alles los sta dan gewoon stil zonder iets te doen, soms blijft hij zelfs hangen als ik 40 rij ik voet van gaspedaal kan halen rijd die gewoon door

Bartjeee21 (0), 7 jaar geleden

Heb je het probleem uiteindelijk kunnen oplossen? Ik heb hier hetzelfde probleem + ook nog stationair schommelen in toeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.