Corvette C5 1989: stuurbekrachting lekkage

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

hallo mijn corvette uit 89 verliest stuurbekrachtingolie ook als hij stistaat , ik zie wel dat er olie onder mijn auto ligt, maar ik kan niet traceren waar het vandaan komt.ik heb geen lekkage in mijn potje .
wie weet misschien een oorzaak die meer voorkomt.bij een corvette.
mvg Theo.

FleetwoodTheo

Geplaatst door FleetwoodTheo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Corvette C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

weet je zeker dat dit stuurbekrachtiging olie is en geen automatenolie,als je stuurbekrachtigings olie moet bijvullen dan zal dit zeker wel je stuurbekrachiging zijn maar dat moet toch op te sporen zijn

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Theo, zoals Robby ook al aangeeft, is dit wel stuurbekrachtiging? je zegt geen lekkage te hebben in het potje? je hoeft dus niet bij te vullen? je bent zeker dat het een hydraulische olie is? stuurhuizen worden wel eens lek, maar is niet een veel voorkomend probleem bij deze auto, ik denk ook eerder aan een versnellingsbak die wat olie verliest.
Als de auto niet loopt lekt ie net zo erg als wanneer de motor wel draait? en als ie loopt en je draait aan het stuur, wordt het lekken dan erger?
wat voor kleur en geur heeft de olie die eruit gelekt is?

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Corvette C5 of stel zelf een nieuwe vraag.