Daewoo-Chevrolet Nubira: Koelventilators werken niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1598, Vermogen (kw): 78

Hallo, ik heb een daewoo nubira van 2004 1600cc. Motor is normaal gezien hetzelfde als die van een tacuma a16dms. Ik heb thermostaat reeds vervangen. Zekeringen door gemeten. De koel fans rechtsreeks op de batterij gehangen en ze werken allebei. Dus ik denk zelf dat het de temperatuur sensor of ect sensor moet zijn. En zo ja waar zit die? Ik heb al redelijk wat uren het internet afgezocht. Wil niet een verkeerde bestellen. Wie kan mij helpen?

Yves74

Geplaatst door Yves74 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

firedriver (50), 7 jaar geleden

Is zijn temperatuur af te lezen via dashbord, anders een OBD scanner op aansluiten en zijn temperatuur lezen, of trek eens de stekkers van de radiator eens uit en dan terug insteken, oxidatie, temperatuursensor bevindt zich meestal ter hoogte van de thermostaat, bij jouw wagen durf ik het niet zeggen of geef eens via Google " temperatuursensor locatie en de merk" in het Engels krijgt je meer antwoorden.
Heb dit ooit meegemaakt bij een AR GT.
gr
Jantje

Yves74 (0), 7 jaar geleden

Dan denk ik toch dat ik zo een obd scanner ga bestellen of bij de garage laten uitlezen. Maar eens ik de temperatuur weet dan weet ik nog altijd niet waar hij zit. Heb inderdaad al op " temp sensor daewoo nubira " gezocht. Meestal krijg je foto's te zien hoe ze eruit zien of hyperlinks om ze te bestellen. Merci voor je reactie jantje. Hou je op de hoogte.

firedriver (50), 7 jaar geleden

Hey Ives,
Via deze site kan je zien welke die van u overeenkomt, het is soms allemaal zoeken, ik leer ook alle dagen bij en zo een OBD scanner valt de prijs best mee en na een paar keer te gebruiken haal je het wel uit.
gr
Jantje
https://www.autodoc.be/search?keyword=Te...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.