Daewoo-Chevrolet CAPTIVA: Chevrolet Captiva 2.4 stottert

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z24SED, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Ik heb zojuist een Chevrolet Captiva op LPG gekocht. Heerlijke auto! De auto stottert echter bij 1500 a 2000 toeren. Dit doet hij zowel op benzine als op LPG. Als ik een kilometer of 40 gereden heb is het probleem minder. Ik heb reeds de (standaard) bougies vervangen voor NGK 1496 bougies speciaal voor LPG. De oude bougietjes zagen er allen gelijk en mooi grijs/lichtbruin verkleurd uit. Het lijkt mij dus niet dat één cylinder slecht verbrand. De auto start met de nieuwe bougies nu binnen 2/3 omwentelingen i.p.v. 4/5 maar het stotteren is gebleven. Ook heb ik 2 flesjes "injector cleaner" bij een tank benzine ingegooid in de hoop het probleem te verhelpen, maar helaas. In het donker zie ik geen vonkjes bij de bougie kabels dus die lijken mij okay. Heeft iemand nog ideeën hoe ik de oorzaak kan vinden?
"Spanbandje" (professional) heeft dit ook al een keer meegemaakt met een Captiva. Misschien kan hij vertellen hoe hij dit opgelost heeft?
Alvast bedankt!

apoti

Geplaatst door apoti (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Captiva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

apoti (0), 6 jaar geleden

Het wordt steeds een beetje erger. Heeft niemand een oplossing? Ik zou spanbandje graag willen mailen omdat hij hetzelfde probleem heeft gehad. Maar ik kan zijn mailadres niet zien in zijn profiel... :-(

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Je kan hem wel een bericht sturen..klik in zijn profiel op Bericht verzenden .gaat dan via de server.

apoti (0), 6 jaar geleden

Ik zie nergens in zijn profiel ( https://www.problemcar.nl/nl/profiel/310... ) dat ik hem een bericht kan sturen.

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Wat staat er dan in zijn profiel achter e mail.....bericht verzenden toch?
klik daarop en schrijf je bericht...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Captiva of stel zelf een nieuwe vraag.