Daihatsu Cuore: koelsysteem

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: ed

na het vervangen van een lekke radiateur , door een 2e hands (mooi schoon van binnen en geen troep tussen de koelribben) . word de motor zeer warm.
heb hem volgens mij goed ontlucht (warm draaien zonder dop tot de ven aanslaat slangen gemaseerd en kachel aan)of zit er ergens anders ook nog een ontluchtings nippel?

ac 155

Geplaatst door ac 155 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

wordt de radiateur wel overal even warm amders zou hij verstopt kunnen zijn.

groetjes jan.

ac 155 (0), 12 jaar geleden

de radiateur is overal even warm en loopt goed door.

Vutter1 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hij heeft geen ontluchtingsnippel. Is de radiateur in koude toestand ook helemaal vol en het exspansievat tot max.?? Als dit goed is,wat gebeurd er dan met warmdraaien met de dop erop???Kookt hij dan via het exspansievat terwijl de fan draait???Zo ja, dan kan de koppakking toch een tik gehad hebben.Verder kan de thermostaat defect zijn, maar bovenal toch de geruikte radiateur toch verstopt ( kan je niet zien).Kijk ook even goed naar de radiateurdop of het rubber niet uitsteekt. Knip dit anders even af, of liever vernieuw de dop.
Succes Vutter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.