Daihatsu Gran Move: waar zit de thermostaat

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 16v

Waar zit de thermostaat van deze auto? Ik dacht eerst onder de verdeler maar daar zit hij niet.Waarschijnlijk moet ik de onderste slang van de radiateur volgen,en deze eindigt achter op het blok.Maar kan je daar dan ook wel bijkomen om de thermostaat te vervangen? Alvast bedankt voor de eventuele reacties. Groetjes Guus.

guus1

Geplaatst door guus1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Gran Move? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

01Han01 (0), 11 jaar geleden

Hey Guus1,

Volg de bovenste slang vanaf de radiator naar de motor.

Gr Han

guus1 (0), 11 jaar geleden

Beste Han,dat had ik ook in eerste instantie gedaan,het is nl."altijd"dat je de bovenste slang volgt.Maar deze aansluiting op het blok heeft geen thermostaat.In dit geval dacht ik,ik volg de onderste slang,maar deze raak ik kwijt op de achterkant van het blok.(schutbordkant) Waar ie verdwijnt is niet te traceren of te voelen,helemaal ingebouwd dus.Het is toch niet zo,dat daihatsu een thermostaat inbouwt waar je niet bij kan komen!!Dit zou eigenlijk een simpele ingreep moeten wezen.In ieder geval bedankt voor het meedenken.Als je erachter zou komen of een idee hebt,zou ik het graag van je willen horen.Groetjes Guus.

01Han01 (0), 11 jaar geleden

De thermostaat bevindt zich of aan het einde van de bovenste slang of aan het einde van de onderste in de motorblok.

Gr Han

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Gran Move of stel zelf een nieuwe vraag.