Daihatsu Cuore: Speling versnellingspook

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo,

Ben deze week eigenaar geworden van een daihatsu cuore. Nu blijkt dat deze speling heeft op de versnellingspook. (vrije slag van links naar rechts)
Tijdens het rijden hoor je soms het geluid van tegen elkaar komenden tandwielen. Als ik de pook dan iets beweeg na de versnelling waarin hij staat is het geluid weg. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen of wat het kan zijn.

Gr. Frans

fmarell

Geplaatst door fmarell (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 11 jaar geleden

Stangenstelsel/versnellingspookhouder controleren op overmatige slijtage op de scharnierpunten.
Zou kunnen dat hij niet goed in de versnelling geduwd wordt door de speling, dus eerst maar eens het stangenstelsel/versnellingspookhouder reviseren.

fmarell (0), 11 jaar geleden

Hoi Ferrie, bedankt voor je reactie. Heb niet het gevoeld dat hij niet goed in de versnellingen gaat. Schakelt ook gewoon goed. waar krijg ik zo'n versnellingspook houder? Gr. Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.