Daihatsu Charade: Waar zit toerental sensor

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16v

Hallo, ik ben bezig met een crossauto te bouwen. ik heb een toerenteller maar ik kan de sensor er niet voor vinden. Dus weet iemand waar die sensor zit???
Mvg Rick de Groot

Rick de groot

Geplaatst door Rick de groot (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Daarvoor kun je toch de - (min) v/d bobine gebruiken?

Rick de groot (0), 11 jaar geleden

Ik had er naar gegeken maar bij de bobine zat die volgens mij niet maar ik zag dat tegen over de snelheid naalt bij de verslellingbak ook een soort sensor zat maar weet niet of die van toeretal is.

kaleido 1 (945) PRO, 11 jaar geleden

Of de w aansluiting op je dynamo ,indien aanwezig.
Elke bobine heeft een min en een plus.

Rick de groot (0), 11 jaar geleden

Op de dynamo zitten drie drade, dikke witte en een kleine blauw en gele draad. En bij de bobine kon ik de plus en min niet vinden maar moet ik dan kijken bij de verdelerskap of ergens anders?

kaleido 1 (945) PRO, 11 jaar geleden

Kijk dan eens achterop de dynamo , bij de dikste draad staat B+ , bij een van de dunne draden D+ , en als je geluk hebt bij de laatste draad W .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.