Daihatsu Sirion: Stadslicht Sirion 2 gevallen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo, ik heb op aanraden van mijn dealer de stadslichten vervangen althans eentje. Bij de tweede had ik alleen de fitting in mijn handen (bestuurderskant) en het lampje was in de unit gevallen. Ik heb met een magneet geprobeerd deze te pakken, maar hiermee beschadigde ik alleen maar de reflector van stadsverlichting.

Nu wil ik de koplamp unit verwijderen en zo het lampje eruit schudden. Alleen moet ik nu eerst de bumper verwijderen om de unit te kunnen loshalen.

Weet iemand hoe ik dit moet doen? Alvast bedankt voor alle hulp.

Ps het gaat om de linker koplamp unit van een Sirion 2.

Mr. R2.

Geplaatst door Mr. R2. (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Sirion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

En via het gat van de grote lamp?

Mr. R2. (0), 11 jaar geleden

Beste moderator bedankt voor je reactie, maar er zit een scheidingswand tussen de 2 commenten, stads en dimlichten, er zit wel ruimte tussen de scheidingswand maar daar past het lampje niet tussendoor. En het gaatje van het stadslichtje is zo krap dat het lampje recht er door heen moet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Sirion of stel zelf een nieuwe vraag.