Daimler XJ-Serie 1994: v12 motor komt niet op toeren , houd in en ploft in de inlaat

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: v12

hallo.. ik heb een daimler uit 08-11-1994 met een v12 en heeft 200.000 op de teller. de motor loopt redelijk goed, alleen als je gas geeft houd die in en begint te ploffen in de inlaat , als de motor warm is gaat die beroerder lopen en als je gas geeft komt er een beetje rook uit de uitlaat .. alvast bedankt groetjes ronald..

firma overtoom

Geplaatst door firma overtoom (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daimler XJ-Serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MichelJWJ (0), 14 jaar geleden

Heb je de ontsteking cq bobines al getest?

firma overtoom (0), 14 jaar geleden

[quote=MichelJWJ]Heb je de ontsteking cq bobines al getest?[/quote]
hallo . heb er naar gekeken .. hij vonkt goed maar kan nergens een volgorde vinden , volgens mij zit daar het probleem .. kan je mij hier aan helpen ???

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

heeft hij geen backfire ? backfire ontstaat door een verkeerd type bougie (warmte graad), koolafzetting in de cilinder, verkeerde klep spelling of dis. timing. Of door een te arm mengsel

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

vonkversterker in de war, is een kwaal van de jad.
gr
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daimler XJ-Serie of stel zelf een nieuwe vraag.