Dodge RAM VAN 2.5 CRD VAN: motor valt uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: M, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 105

Hoi, ik heb een Dodge Ram Van 2.5 CRD waarvan de motor plots uitvalt. Als je boven de 80 km per uur komt en je trapt het gas dieper in dan valt de motor uit. Soms doet hij dit ook in andere versnellingen maar het meeste als je op snelheid bent of op de snelweg wil inhalen. Ik heb hem ui laten lezen bij de dealer en daar kwam foutcode P1130 uit fuel rail pressure malfunction/lekkage detected stond er achter. Advies was brandstoffilter vervangen. Dit is gebeurd en ondertussen ook het hele filterhuis maar het probleem blijft nog steeds. Heeft iemand dit vaker meegemaakt of heeft er iemand een oplossing misschien of tips? Alvast bedankt voor de moeite.

peter8701

Geplaatst door peter8701 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.