Fiat Ducato: Fiat Ducato 2.8 jtd 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 jtd

bij een Fiat ducato 2.8 jtd van 2003 heb ik het probleem dat als ik doortrek in zijn 4 bij ongeveer 3600 tpm licht het motormangement lampje eenmaal op en gaat kort daarna weer uit en dat heb ik ook in zijn 5 bij ongeveer 2600 tpm bij een snelheid van ongeveer 125 km maar motor stottert niet.

Sjaak57

Geplaatst door Sjaak57 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mkampstra (0) PRO, 11 jaar geleden

Uitlezen.... HEt lampje geeft aan dat er door het motormanagement een fout is gezien. Deze fout is opgeslagen. Als je deze fout uitleest kunnen we je meer vertellen waar je moet zoeken. Dit probleem kan bv in de turbo zitten, of gaspedaal, of misschien wel in de injectoren... Je ziet dat alles mogelijk is.
Als je chassisnummer begint met ZFA24....... Dan kun je hem met een simpele EOBD lezer uitlezen. Bij ZFA23..... zul je even langs de dealer moeten. De aansluiting is in dit geval geen EOBD maar een 3 polige stekker. Best kans dat oude universele uitleesapparatuur het ook kan, maar daar heb ik geen ervaring in.

Sjaak57 (0), 9 jaar geleden

het probleem was dat de waste gate klep bleef hangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.