Fiat Ducato: Fiat Ducato

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2OOO JTD

Hallo . Heb Een Fiat Ducato 2000 Jtd . Van Bj 2002 . Als Ik Hem Start Valt Hij Stil Binnen De 10 Seconden . Dan Moet Ik 1 Min Wachten En Start Hij Weer Maar Valt Weer Uit Op Dezelfde Timing . Lampje Motorstoring Brand Ook Dan . Wel Een Rood Geen Orange . Hopelijk Kunnen Jullie Me Goede Tips Geven . Heb Alle Sensoren Al Veranderd Van De Hd Pomp . Ook In De Commorail . Pomp In Tank Ook Al . Help

klepke

Geplaatst door klepke (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

is hij al uitgelezen, want zomaar alles lukraak vervangen heeft geen zin ,en kost geld

klepke (0), 10 jaar geleden

Jan 5047 . Ja Ik Heb Hem Al Laten Uitlezen En Geeft Steets Dezelde Fout Op Hd Pomp . Maar Moet Er Zeker Van Zijn Wand Zo Een Pomp Kost 475 Euro . Heb Hier Al Mensen Hoort Met Hetzelde Probleem Van Fout Code . Hd Pomp Veranderd En Nog Niet Opgelost Zeggen Ze Hier . En Zo Een Pomp Vind Je Niet In Ocassie . Toch Al Bedankt .

paulusmahandel (0) PRO, 10 jaar geleden

www.reintsautos.nl kijk maar eens vast wel een gebruikte pomp

klepke (0), 9 jaar geleden

hallo ik heb men fiat ducato dan verkocht . ik vond het probleem niet . ik was het zoeken moe naar het probleem . toch bedankt iedereen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.