Fiat Seicento: Start Problemen als de auto scheef staat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Hoi,

Nu heb ik sinds kort een fiat seicento, en laatst wou de wagen niet starten startmoter deed het wel, alleen motor sloeg niet aan, nieuwe bougies eringezet en we hebben hem aangedrukt en starten en lopen nu een week verder moest ik mijn dochter ophalen wat ik die week ervoor ook heb gedaan, en dan zet ik mijn auto op de stoep neer met 1 kant van de wielen dus hij staat dan scheef.. de vorige keer heb ik de motor aangelaten en zat ik in de auto te wachten en ben toen naar huis gereden en die dag later wou ie niet starten. Deze keer heb ik hem ook zo neergezet scheef dus en de motor uitgedaan. gewacht in de auto dochter stapt in en auto wou niet starten startmotor etc draait wel motor slaat gewoon niet aan.. nu weer een drukkertje gegeven en lopen. aouto staat nu op de parkeerplaats en het is starten en lopen dus het probleem heeft met scheefstaan te maken denk ik.. tank zat een kwart in.

rara wat kan dit probleem zijn???

bvhouten

Geplaatst door bvhouten (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MarcoVW (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat komt inderdaad vermoedelijk door dat je auto scheef staat. Probeer het eens wanneer de tank wat voller zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.