Fiat Cinquecento: warm lopen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1108cc

Hallo ben Hein en nieuw hier,maar zit met een probleem..fiat heeft nieuwe koppaking ook afgevlakt...nieuwe thermostaat.. ontlucht maar het probleem is...als die stationair loopt dan word die zo warm dat het uit de vuldop komt...fan slaat geregeld aan en als ik wat hoger toerental aanhoud werkt alles naar behoren...

doggyman

Geplaatst door doggyman (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thei11316 (0), 10 jaar geleden

De koppakking is dan verkeert om gemonteert,lijkt goed te liggen maar sluit het koelsysteem af zodat er geen doorstroming is.
Terug gaan en onder garantie weer de koppakking en de distributieriem laten monteren.

doggyman (0), 10 jaar geleden

Hoi Thei,bedankt voor je reactie....heb het zelf gedaan en wel 25 keer gekeken of de pakking goed zat ..want zou die fout liggen dan sluit je het oliekanaal af...kan er op 2 manieren op...ik dacht zelf als je meer toeren maakt dan blijft die wel op temperatuur een verstopping ofzo slecht doorstroming..???want zou die toch alsnog fout liggen zoals je zegt zou er ook geen doorstroming zijn(denk ik)Grt Hein.

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Begrijp ik het goed dat hij bij meer toeren wel op de juiste temperatuur blijft? en wat doet hij als je ook de verwarming op max zet?
Zo ja dan zouden de schoepen van de pomp los kunnen zitten.
Heb je ook de thermostaat vervangen?

doggyman (0), 10 jaar geleden

Hoi Thei,heb er een andere water vuldop opgezet en het probleem is verholpen..bedank voor het meedenken Grt Hein.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.