Fiat Punto: Gezocht schema van zekeringkast Fiat Punto 1.9 JTD 2002

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 JTD

Ik meet een lekstroom bij uitgeschakelde motor van ca. 0.92 A , ben op zoek naar een schema van deze auto , alle zekeringen reeds eruit gehad en nog deze lekstroom. iemand een idee?
Bij voorbaat dank voor het meedenken!

groet, Rob

oldtimerboy

Geplaatst door oldtimerboy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimerboy (0), 9 jaar geleden

Blauwpunkt (originele autoradio) bleek een gedeelte van het probleem te veroorzaken, radio afgekoppeld, en nu nog maar 0.15 A lekstroom kan iemand mij zeggen of dit acceptabel is ?

oldtimerboy (0), 9 jaar geleden

Na nog enige uren zoeken het volgende gevonden:

Als ik de onder de motorkap zekering trek van de kabel die naar de zekeringbox gaat in de bestuurdersruimte waarbij staat vermeld: Optionals (40A zekering) is de lekstroom weg.

Bij de andere zekering staat: gebruikers (70A) deze veroorzaakt het probleem niet.

Alle zekeringen in de zekeringkast (bestuurdersruimte) uitgenomen, probleem blijft echter bestaan (nog steeds 0,15 A lekstroom)


weet iemand wat wordt bedoeld met optionals ????

bij voorbaat dank, Rob

oldtimerboy (0), 9 jaar geleden

Ondanks dat niemand heeft gereageerd op mijn post heb ik het gelukkig toch alleen op kunnen lossen...

Lekstroom is nu slechts 12 mA ! oorzaak zat in een relais wat de knipperlichten aanstuurde vanaf de Can-bus. Relais was van een verkeerd type. aansluitingen zaten verkeerd ! (onlangs vervangen in mijn garage.......)
Dit relais veroorzaakte een lekstroom van 0,15 A , relais verwijderd en vervangen door nieuw Hella relais, en probleem was opgelost ! koste wel een aantal uurtjes, maar geeft wel een voldaan gevoel.

groet, Rob

mag een slotje op hoor !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.