Fiat PUNTO: Deuren willen niet meer open.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

De achterdeur van mijn punt zijn op slot en willen niet meer open. De centrale vergrendeling werk ook niet meer. Hoor wel een schakeling en de binnen verlichting gaat branden maar verder gebeurt er niks. Dat de centrale portier niet meer werkt is nog niet een groot probleem maar dat de achterdeuren niet meer open gaan wel. Heb de zekeringen vervangen, De motor van de bestuurerskant doorverbonden maar niks helpt. Wat kan ik nu nog doen???

Drd

Geplaatst door Drd (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1385) PRO, 7 jaar geleden

Zit het kinderslot er toevallig op ? of gaan ze ook van buiten af niet meer open ?
Controleer de bedrading eens tussen deur en deurstijl van de linker voordeur op breuk.

Drd (0), 7 jaar geleden

Ze gaan helemaal niet meer open. Zo wel van binnen als buiten. Er zit een pennetje op de deur waar mee je normaal de deur van het slot kunt halen die zit bij bijde deuren vast. Ook het bedienen van de bijreider gaat niet meer centraal.

patrickkia (0), 6 jaar geleden

Hoi ik heb hier hetzelfde probleem met een panda. Krijg de linker achterdeur niet meer open. Staat op kinderslot maar hier kom ik niet meer bij omdat de deur niet open gaat. Inmiddels de deurbekleding eraf gehaald en aan de kabels van de binnen en buitengreep getrokken maar dit helpt ook niet. Verder lopen er 4 draden naar het portierslot maar hier heb ik nog niet op gemeten. Hoe is het bij jou afgelopen of heb je een tip hoe ik de deur in ieder geval weer openkrijg.

Drd (0), 6 jaar geleden

de deuren staan volgens de dealer in deadlock. Dat schijnt een soort van beveiliging te zijn. Bij mijn auto was er niks anders mogelijk dan het kapot maken van de motoren van de centrale vergrendeling. Ik heb de binnen bekleding van de deur losgemaakt en vervolgens met een dikke schroevendraaier de motoren los geslagen.

patrickkia (0), 6 jaar geleden

hoi bedoel je dan dat ik het gehele slot open moet breken van binnenuit. Helpt er ook niet zoiets als de auto een harde reset te geven?

patrickkia (0), 6 jaar geleden

het gaat om dit slot zie de 2 afbeeldingen als ik ze geupload krijg

patrickkia (0), 6 jaar geleden

Hier ook via de binnenzijde met een schroevendraaier het motortje los geslagen. Zit inmiddels een ander slot in via de sloop geregeld. Probleem was vocht bij het motortje, zie foto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.