Ford USA Mustang : in automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 6cil

Hallo ik heb zins vorige week een ford mustang 3.8 6 cil maar nu is mijn vraag of er ook iemand is die mij kan vertellen of het normaal is als de auto in de D of R wordt gezet dat dat niet vlekeloos verloopt het is net of hij met een lichte klap in de versnelling komt verder gaat het schakelen perfect. ik heb al naar de olie gekeken zit goed op peil ruikt niet verbrandt en is mooi rood achtig van kleur.

mustang 99

Geplaatst door mustang 99 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Mustang? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

kan wel kloppen, doen eigenlijk alle automaten wel een beetje, de ene meer als de andere, maar feit is, dat als je een versnelling selecteerd, hij meestal al gelijk wil gaan vertrekken.

mustang 99 (0), 11 jaar geleden

bedankt hellbat nu ben ik er teminste zeker van dat alles goed is.
mvgr henk

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Het "klappen"in de versnelling is afhankelijk van meerdere zaken.... en een geluid gevoel beoordelen van achter de PC valt niet mee...

Ruimte op bijv je kruiskoppelingen van je aandrijfas, een niet goed gemonteerde koppelomvormer, verkeerde bakolie, een verstopt filter in de bak, scheur in de starterkrans, te hard stationair toerental........ ga zo maar ff door.... om zeker te zijn dat het niets ernstigs is, even iemand die ervaring heeft met amerikanen laten luisteren, kijken, voelen... die zitten daar zat rondom Heerenveen.......

gr

Peco Power

mustang 99 (0), 11 jaar geleden

Bedankt Peco voor je reactie op mijn vraag als ik zo die dingen allemaal bekijk die jij op noemt zou ik haast zeggen dat het iets met de olie moet zijn,want als de motor (versnellingsbak) nog koud is dan gaat het allemaal prima maar zodra hij warm is dan lijkt het toch allemaal wat minder soepel te gaan en dan met naame de achteruit meeschien dat ik dan eerst eens nieuwe olie en filter moet probeeren.Is dit een klusje wat je makkelijk zelf kan doen? of toch beter maar door iemand laten doen met wat ervaring in versnellingsbakken?

gr henk

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Kijk, het is een kwestie van het goede filter bestellen en de juiste bakolie, dan is het laten lopen van de olie lastig, omdat de meeste bakken geen aftapplug hebben. Ik heb er een vacuumpomp voor waarme ik de grootste hoeveelheid afzuig, maar echt moeilijk is het niet, google eens op Transmission filter change...

gr

Peco Power

mustang 99 (0), 11 jaar geleden

Hallo Peco ik heb de bak door laten spoelen en een nieuwe filter er in gezet en alle probleemen zijn oplost,als ik hem nu in de D zet voel je een klein schokje en in de R iets meer maar niet zo heftig als eerst.

Oke bedankt voor je reactie
gr Henk

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

En jij bedankt voor de feedback...

gr

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Mustang of stel zelf een nieuwe vraag.