Ford USA Explorer : Explorer Geen vermogen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 liter - 116 KW

Hallo ben sinds een paar week in het bezit van een Ford Explorer van 1995.

Het probleem zit bij de kickdown denk ik zo.

Auto start in een maal, en loopt heel mooi, ik rij er gewoon mee weg wat allemaal prima gaat.
Echter wannneer ik het gaspedaal intrap valt het vermogen weg.
De ene keer blijft het toerental hangel bij zon 3000 tot 3500 toeren en de andere maal gaan de toeren maar door en komt er geen snelheid, de bak lijkt te schakelen ( terugh neem ik aan ) maar kom niet voorruit.
Net of hij hem smoort lijkt het ook wel, heb geen idee.

Toen ik de auto kocht en ik terug reed deed hij dat ook, maar er zat een defecte accu op, bij thuiskosmt er een 72 A accu opgezet, wat ook de storing in het abs oploste waarschijnlijk want dat lampje ging ook niet branden na het vervangen van de accu, en toen reed hij dus weer super als een kanon, als ik het gas intrapte trok hij perfect.

Nu dus niet meer iemand een idee, ben heel het internet al overgekomen maar mijn technisch engels laat het afweten op sommige sites.

Alvast bedankt voor al het advies en tips

Gr Ronnie

RS136

Geplaatst door RS136 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Explorer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RS136 (0), 11 jaar geleden

Probleem is opgelost, de LMM was vervuild

Gr Ronnie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Explorer of stel zelf een nieuwe vraag.