Ford USA Windstar: fORD WINSTAR LUCHTCOMPRESSOR

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6

BESTE MENSEN,
Ik ben in het bezit van een Ford Winstar 3.0 v6 en ik moet zeggen heb hem nu 3 jaar maar het is een fantastische wagen om in te rijden alleen heb wat problemen gehad met de luchtbalgen die waren lek heb deze dus vervangen, maar nu komt het de pomp die de balgen van lucht moeten voorzien draaid wel maar er gebeurd helemaal niks hij pakt geen lucht terwujl je hem wel hoort werken. Wie kan mij vertellen wat de juiste omschrijving van dit onderdeel is ik weet dat dit onderdeel an de linkerkant zit bestuurders kant onder de accu volgens een garage kost zo iets 1000,00 euro.Ik zet hier zelf mijn vraagtekens bij. Hij zegt luchtbalgen verwijderen andere er inzetten en dan kan je die oppompen gewoon bij een tankstation maar ik geloof niet dat dit de bedoeling is kan iemand hiermee ondersteunen zodat ik misschien als ik de juiste benaming van het onderdeel deze kan bestellen in Amerika of heeft iemand een goedwerkende nog liggen.

groetjes Gerard

Steenwageb

Geplaatst door Steenwageb (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

DE garage houder heeft redelijk gelijk... helaas.... je zou voor een gebruikte kunnen zoeken....maar de optie met een oppompnippel is de goedkoopste...

Gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.