Ford USA F150 1997: f150 stotterd weer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.6

hallo, heb weer probleempje met mijn ford f150, over precies een jaartje had ik veel last van backfires en hij stotterde hevig, heb toen de inlaat afgedaan en nieuwe bougies en kabels en alle dichtingen vernieuwd (door backfires was er wel een scheurtje in de inlaatpan maar dat hebben we laten dichtlassen door iemand die perfect aluminium kon lassen), en alle problemen waren opelost en hij reed terug gelijk een zonnetje.

Nu precies een jaartje later, begint hij weer wat te stotteren, weer meteen nieuwe bougies geplaatst en zijn we op een lekje uitgekomen van een darm van het koelwater die juist boven een bougiegat hing, waardoor de bougie redelijk nat werd en de kabel ervan ook, dus dachten we probleem te hebben gevonden, door het water zal de bougie wel stuk zijn gegaan, maar helaas door de nieuwe bougies stottert hij nog altijd, zou het kunnen dat de bougiekabel stuk is gegaan door ook water te krijgen?

hopelijk veel reacties, alvast bedankt!

Danny322

Geplaatst door Danny322 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA F150? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Danny322 (0), 9 jaar geleden

denkelijk heb ik het probleem gevonden, toen ik de oude bougies controleerde zag ik dat eentje wat half zwart was gebrand, nu ik de nieuwe bougie controleerde in de zelfste cilindergat waar de oude heeft in gestaan zie ik dat de nieuwe bougie nat is en ruikt naar koelvloeistof, dus ik vrees een beetje dat mijn koppaking lek is.
ik zie echter geen water in mijn olie, wel dat er een beetje water aan de uitlaat druppeld.
Is dit een voorkomend probleem bij de f150? groeten danny

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

koelsysteem af laten persen

Danny322 (0), 9 jaar geleden

Weet je toevallig een naam of adres in Limburg België waar ik dit kan laten doen?

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

elke normale garage moet dat kunnen

Danny322 (0), 9 jaar geleden

ben bij een paar garages hier in de buurt geweest maar geen één die het konden testen, het zullen ook maar prutsers zijn :D maar probleem is gewoon dat het ne amerikaan is en daar willen ze gewoon ni eens naar kijken...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA F150 of stel zelf een nieuwe vraag.