Ford FOCUS: moeilijk aanslaan.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: C9DB, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Vanmiddag van huis naar de winkel gereden ( 1 KM), hierbij startte de auto zonder problemen. Na de boodschappen gedaan te hebben wou de auto niet aanslaan. na lang volhouden startte hij uiteindelijk. toen voor de zekerheid een extra rondje gedaan in de omgeving van ongeveer 15 min. de auto uitgezet en gelijk weer proberen te starten. dit ging zonder problemen.. wat kan dit zijn...het is al een vaker voor gekomen..
gloeibougies?

eelkehuibers

Geplaatst door eelkehuibers (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (110), 7 jaar geleden

Of een klein lekje in je brandstofleiding waardoor er lucht in komt? Of een net te laag starttoerental waardoor de computer het starten niet vrijgeeft?

eelkehuibers (0), 7 jaar geleden

Na wat speurwerk gisteren bleek er een brandstof leiding iets los te zitten op het brandstoffilter. Hopelijk zijn de klachten nu over.. tot nu to geen problemen meer.

Bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.