Honda ACCORD TOURER: Trillen en rumoerig lopen motor

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Hallo,

Ik heb deze zomer de aircopomp kapot gehad en deze is door de dealer vervangen. De poelier is niet vervangen . Toen de pomp stuk ging stond de auto flink te schudden en ging het stationair toerental steeds van 1000 naar 400 toeren en weer terug. Ook leek het alsof de handrem erop stond. Dat was alleen in de auto stand van de airco. In de handmatige stand gebeurde dat niet. Koude lucht kwam er niet echt meer.
Na vervanging van de pomp zit er nu een trilling in de motor waarbij dat goed voelbaar is vanaf 2800 toeren. Dit heeft de dealer ook geconstateerd, maar weet niet hoe dat komt.
Tussen de 1500 en 2000 toeren loopt de motor wat rukkerrig waardoor het lijkt alsof je op een wat hobbelige weg rijdt. Egr klep, bougies, boubine zijn al vervangen. Heeft iemand een idee wat het kan zijn?

Adjeharry

Geplaatst door Adjeharry (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.