Hyundai COUPE: airbag lampje brand

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4GF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

Goedendag,

ik heb een hyuidai coupe 2.0i 16v van 2000. ik heb het volgende probleem het airbag lampje brand. Als ik hem op contact zet knippert het het lampje een paar keer en dan blijft hij branden. Nu hebben ze de airbag van het stuur los gehad betekend nu dat ik de airbag moet laten resetten of niet.De sleepring hebben ze er ook eraf gehad. Wie heeft dit al eens bij de hand gehad.

Groet Ben

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Of men heeft iets los gehad met het cpntact aan, of er is iets niet goed terug gemonteerd.
Wat zegt de reparateur? Kan die de airbag niet (laten) resetten?
Want als de fout dan weer terug komt zal die reparateur dat moeten oplossen.

benny221 (50), 7 jaar geleden

Ja idd de airbag is los gekoppeld geweest en heeft op contact gestaan. Maar wat nu het lampje moet toch uit en ik denk dat er verder niets aan de hand is. Nu heb ik gegoogeld om te kijken hoe je het beste kan resetten maar op YouTube doen ze dat met een paperclip dat lijkt mij nou niet de oplossing. Al hoewel het werkt wel hihi. Maar hoe nu verder oldford wat is wijsheid..........

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Niet bij een officiële garage gerepareerd soms? Want eigenlijk is het een probleem dat de reparateur moet oplossen.
Als hij het zelf niet kan, dan brengt hij de auto maar naar een dealer die de lamp op zijn kosten kan resetten.

benny221 (50), 7 jaar geleden

Nee hij heeft niet officiële garage laten repareren. En ik heb hier geen scanner voor dus zal het wel dealer werk worden.

benny221 (50), 7 jaar geleden

Goedendag Oldford ik had op deze forum gelezen dat er ook een probleem met een interval van Hyundai coupe had besproken.Nu heb ik dit probleem ook heb alles na gemeten continu 12 volt op de ruitenwisser motortje.Dus dat is goed de hendel in het stuur is goed dus hou ik het relais. Nu heb ik het relais gevonden boven het koppelingspendaal . Maar nu is mijn vraag moet dit relais tikken als je de interval aan zet.Want dat doet hij dus niet.Graag hoor ik van je.

benny221 (50), 7 jaar geleden

Opgelost

benny221 (50), 7 jaar geleden

Ik heb hem gewoon weer laten resetten en nu is het weer goed. Bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.