Hyundai I 20 2012: knop van versnellingspook

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4LA, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 63

Vraagje over de knop van de versnellingspook van mijn Hyundai i20 op de knop is zilver aangebracht met de cijfers 1 tot 5, het zilver is op een groot stuk versleten en wordt scherp. Is er een nieuwe knop of stikker te krijgen die je er op kan zetten? Hoe krijg je de knop eraf? Schroefdraad? Zit nu muurvast. Past er ook eventueel een universele knop op? Origineel heb ik op internet weinig kunnen vinden. Graag jullie hulp, heb deze auto pas een maand. Bedankt alvast voor het meedenken.
Vriendelijke groet,
R.van Es

Robes

Geplaatst door Robes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i20? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robert1jan (0), 7 jaar geleden

Bij de meeste auto,'s zit op de knop schroefdraad,vraagt het eventueel aan een goede Hyundai dealer.

Robes (0), 7 jaar geleden

Heb exact het zelfde gehad, terug naar dealer en heeft een nieuwe besteld en er op gezet. Is schroefdraad maar zit muurvast. Nu het probleem dat de duurhandel aan de bestuurderskant ook het chroom loslaat. Mijn vrouw heeft hierdoor een flinke snee opgelopen. Nieuwe handel door dealer besteld en wordt er kosteloos opgezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i20 of stel zelf een nieuwe vraag.