Hyundai Getz: Lekstroom / accu leeg

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1100

Na geruime tijd is accu leeg en start auto (uiteraard) niet meer. Soms gaat het weken goed en dan is het weer foute boel.
- accu is in goede staat (nieuw)
- dynamo levert 14.4 V; accu wordt dus steeds goed opgeladen
- enkele dagen voordat accu leeg is zijn er problemen met centrale deurvergrendeling. Niet alle sloten gaan niet meer open of dicht.

Iemand bekend met dit fenomeen?
Waar denk ik aan:
- lekstroom in circuit van centrale deurvergrendeling? Of is slecht werken cv gevolg van slecht opgeladen accu? Dan ligt oorzaak toch ergens anders.

Suggesties zijn welkom.
Willem

willem12077

Geplaatst door willem12077 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Als de problemen met de cv beginnen , trek dan eens de zekering er uit van de cv , en kijk eens of de accu dan wel vol blijft.

willem12077 (0), 7 jaar geleden

Zekering verwijderd en accu is laatste weken vol gebleven. GA binnenkort weer aansluiten; eerst meten of cv-circuit een lekstroom veroorzaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.