Jaguar X-Type: remmen zetten zich vast tijdens rijden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ik heb hier een jaguar x-type staan van 2004. Het probleem is dat na een 10 tal km de remklauw lv en ra zich vast zetten en dat de wagen dan begint te daveren. De remschijven zijn al heel verkleurd door warm te lopen. Remklauwen zijn binnengebracht en gereviseerd. probleem blijft. remleiding zijn vervangen, was aangeraden door een officiele garage. probleem is nog niet opgelost. Hoofdremcilinder is nagekeken ene getest ,ook in orde. Uiteindelijk is de absblok vervangen maar het probleem is nog niet opgelost. Wat blijft er dan nog over? heeft al iemand dit probleem gehad? Kan iemand mij hier mee verderhelpen?
Alvast bedankt

kidji

Geplaatst door kidji (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Bedoel je dat de klauwen ná 10km vastzitten? De zuiger van klauw(en) vast? Zijn deze nu voorzien van nieuwe rubbers?
Ook moet je de schuifpennen / geleidepennen waarover de klauw ´schuift´ controleren. Deze zorgen ervoor dat de klauw mooi symmetrisch over de schijf zit.

kidji (0), 8 jaar geleden

geen oplossing voor gevonden, Wagen is verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.