Jeep 0: koppeling vervangen patriot

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2400

Hallo allemaal,

sta hier met een jeep patriot van 2008 waar de koppeling van kapot is, heeft er iemand ervaring met het verwijderen van de versnellingsbak of moet de motor uitgebouwd worden? het gaat hier over een 4 x 4 en volgens mij zit de tussenbak in de weg om de bak te verwijderen.
wie kan mij wat info geven?
bij voorbaat dank

lexx

Geplaatst door lexx (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij de Subaru´s 4WD is het handiger om de motor eruit te takelen. Bij jouw Jeep durf ik het niet te zeggen. Als je d beschikking hebt over brug en goed gereedschap, zou ik zelf de bak eronder weghalen.
Maar bekijk dat maar eens. Trouwens hoeveel heeft die Jeep gelopen? Is nog erg jong (2008).?

lexx (0), 11 jaar geleden

staat nog geen 60000km op de teller, klant heeft er mee vast gezeten in het land met een aanhanger geladen met hout en heeft zo de gehele koppeling verbrand en in de vernieling gereden. heb de beschikking over een brug dus das geen probleem, heb alles es goed bekeken en word een puzzel, overal weinig plaats, denk eerst tussenbak weghalen en dan de versnellingsbak.
iemand nog suggesties?

lexx (0), 11 jaar geleden

patriot loopt weer, naar mijn inziens is het goed gelukt. aandrijfassen verwijderd, dan de tussenbak en vervolgens de versnellingsbak. koppeling vernieuwd en alles in omgekeerde volgorde weer monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep 0 of stel zelf een nieuwe vraag.