Kia Sportage: airbag lampje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.7 v6

Goede dag,

de auto is nu 4 jaar in ons bezit. Na 2,5jaar begon het airbag lampje te branden, dit laten na kijken door de garage, conclusie gordelspanner comuniseerd niet met de airbag, tevens hebben ze de gordel spanner vervangen dit was nog garantie. ruim een half jaar later weer het lampje branden dus weer terug kreeg toen te horen dat het "iets" anders was. dus viel niet onder de garantie van de gordelspanner. ze hebben toen de bedrading door gesordeert. probleem was opgelost tot een paar maanden later weer het airbag lampje dat gaat branden. We gaan nu niet meer terug naar die dealer. Heeft iemand hier ook ervaring mee?

sportage v6

Geplaatst door sportage v6 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarom ga je niet terug? Lijkt mij dat ze niets fout gedaan hebben.

Eind 2006 werd de 7-jaar garantie gegeven op de Sportage. Val je daaronder of niet?

sportage v6 (0), 14 jaar geleden

De 7jr garantie? voor zover ik weet val ik daar niet onder omdat de auto begin 2006 is, tenzij jij andere berichten hebt gehoord, terug gaan naar die dealer is eigenlijk geen optie vanwege de service en klantvriendelijkheid.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Je valt inderdaad niet onder de uitgebreide garantie, die is pas eind 2006 geintroduceerd.
1e keer keurig onder de garantie gerepareerd, 2e keer buiten de garantie geen dure onderdelen gebruikt, maar gesoldeerd.
Wat is daar mis mee? Dat lampje kan door tientallen oorzaken aangezet worden, het is niet zo dat dat iedere keer dezelfde oorzaak is.

Harald1980 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zo te lezen heeft de dealer gewoon gedaan wat er van hem gevraagd werd, dus is hem naar mijn idee niets te verwijten. Net wat Oldford zegt, het lampje kan gaan branden door
diverse oorzaken. Gewoon naar de dealer en uit laten lezen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.