Land Rover Range Rover: Range rover Sport Weinig power

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDV6

Beste collega's,

ik ben sinds kort eigenaar van een hele mooie RRS uit 2005 TDV6 maar helaas sinds gisteren weinig power meer, de turbo hoor ik niet meer... verder rijdt de auto niet harder dan 100kmh en bergop niet harder dan 50kmh :( verder geen rare geluiden, de auto is altijd onderhouden bij land rover, ik denk eventueel aan de turbo maar ik vindt het raar dat deze in een keer totaal geen geluid meer maakt/.... iemand een idee wat het anders zou kunnen zijn behalve de turbo?

alvast bedankt
Mvg

mojico

Geplaatst door mojico (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Heb je de turbo al bekeken. Is er niet een slang vanaf? Of van de intercooler?

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Of je motorcomputer constateert ergens een fout en gaat in de noodloop, waarbij de turbo druk (zwaar) beperkt wordt.
Gaat er een storingslampje branden?

mojico (0), 9 jaar geleden

Nee geen storing en geen noodloop, en als ik me niet vergis kun je dan ik niet harder rijden dan 50kmh... ik heb 'm uitgelezen en geen foutmelding.
net een beetje nr de motor gekeken, maar nergens ruimte, enig idee hoe ik het makkelijkst bij de slangen van de turbo intercooler kan komen?

Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.