Land Rover Freelander 2002: Automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 25K4F, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 130

Halo, ik heb weinig vermogen met wegrijden. Freelander 1 V6 automaat. Na 2500 toeren slaat het toertal door alsof een koppeling wordt ingetrapt. Vooral tussen de 3de en vierde versnelling. Als ik de 2500 toeren aanhoud krijg ik de auto nog wel naar 100km p.u. maar dit gaat tergend langzaam. Autoweg rijden is niet meer mogelijk. Als het toerental te lang boven de 2500 blijft slaat de bak vast en blijft hangen in de 4de versnelling. Op het dashboard gaat het hellinglampje branden en verschijnt er een knipperende F.
Bij opnieuw starten is alles weer normaal. Iemand enig idee? De bak is verleden jaar geflusht.

Cor100

Geplaatst door Cor100 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rayan102 (0), 7 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad ben naar Autotrac in lint geweest ZE hebben Me daar corect geholpen en mensen met kennis van hun beroep echt top bedrijf. ZE moeten wel tijd hebben .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.