Lexus Gs300: bijgeluid in automaat

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3000

hallo.wie stelt me gerust???ik heb een gs 300 gekocht van 1997 met 250.000 km.dat moet voor zoon auto een peulenschilletje zijn dacht ik.ik heb altijd handgeschakelde autos gereden,en daarbij hoor je hooguit het druklager rammelen.maar nu!!zogauw ik hem vanuit de p stand in een versnelling schakel,ongeacht welke,krijg ik een raar geluidje dat moeilijk uit te leggen is.het lijkteen zingend lagertje dat met het baktoerental meeloopt.het is geen rammelen vooral hoorbaar als ik rustig rijd.verder is het niet erg luid en de automaat schakeld optijd en zijdezacht.oliepeil is in orde.ook de kwaliteit van de olie is okee,maak ik me onnodig zorgen??of mischien toch stukken??mvg lucien

lucien1

Geplaatst door lucien1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lexus GS300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lucien1 (0), 14 jaar geleden

ken inmiddels het probleem al.versleten koppelomvormer.met dank aan lexus dealer. fantastische service.ze nemen ook de moeite om het verhaal over een oudere auto aan te horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus GS300 of stel zelf een nieuwe vraag.